Madara cosmetice

MÁDARA Cosmetics Madara deodorant bio salvie potassium alum 50ml (Deodorant) - Preturi

madara cosmetice

Use tab to navigate through the menu items. Ele şi-au botezat visul MÁDARA — numele unei plante misterioase cu parfum dulce care creşte de sute de ani pe pajiştile din nordul Letoniei şi printre madara cosmetice ţărmului Mării Baltice și atât de iubite și la noi - sânzienele.

De-a lungul secolelor femeile letone o foloseau împreună cu alte ierburi în produse de frumuseţe şi remedii naturiste.

madara cosmetice

Acum este un simbol pentru o poveste despre stil de viaţă curat, frumuseţe şi puterea plantelor nordice. Dintr-un vis MÁDARA s-a transformat într-o companie recunoscută la nivel mondial pentru producţia de cosmetice naturale unice.

  • Alungă imperfecțiunile și construiește obiceiuri bune de îngrijire a pielii cu produse organice, fără conținut de chimicale.
  • Odată cu sosirea primăverii, mestecenii din emisfera nordică se pregătesc de înflorire alimentați de seva secretată abundent de rădăcini, care o transmit mai departe către trunchi, crengi și muguri.
  • Comanda Echipament sportiv online de la producatori de top renumiti pentru calitate.
  • Creme antirid line line
  • Cea mai bună cremă hidratantă anti-îmbătrânire 2022 hyundai

Principiile care stau la baza înaltei calităţi, design-ul simplu şi inspirat, antreprenoriatul onest sunt implementate de către o echipă de patruzeci de oameni împreună cu fondatoarele MÁDARA — Zane, Lotte, Paula şi Liene. Plantele din această regiune şi-au adaptat rezistenţa la condiţiile de climă aspră şi captează cu nesaţ razele de madara cosmetice ori de câte ori acestea apar.

madara cosmetice

În timpul scurt al verilor nordice plantele îşi concentrează energia în perioada de eflorescenţă, acumulând o cantitate unică de substanţe active. Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor MÁDARA, sunt atât de puternice şi eficiente.

Sunt create fără parfumuri sintetice, fără conservanţi sintetici, fără uleiuri minerale, propylene glycol sau alte ingrediente artificiale.

Ațiputeafiinteresat