Intinerirea fetei

12 proceduri pentru ca să arăţi perfect - Om Activ

Cu toate acestea, medicina estetică ne poate ajuta să arătăm bine la orice vârstă.

intinerirea fetei

Procedura cu Plasmogel este minim invazivă, non-traumatică și eficientă folosită pentru a trata ridurile adânci, imperfecțiunile faciale și a restabili conturul tânăr al feței. Bioexpander sau Plasmogel este un biostimulator autolog propriu care declanșează procesul de întinerire a pielii.

intinerirea fetei

Plazmogel filer natural — preparat din propria plasmă umană, în continuare gel pentru utilizare că bioekspander preparatul care combină efectele de biorevitalizăre, bioîntinerire și bioarmare - reconstrucția carcasului cutanat prin introducerea plasmei proprii în piele.

Datorită utilizării noii tehnologii, specialiștii sunt capabili să transforme plasmă sanguină în gel, fără a adăuga ingrediente suplimentare.

Ca bază pentru umplerea ridurilor, bioexpanderul îmbunătățește elasticitatea și fermitatea țesuturilor. Gelul este distribuit uniform, fără urmări vizuale.

intinerirea fetei

După o serie de proceduri veți obține efectul de armare completă cu stimularea intinerirea fetei a pielii. Plasmogelul filer natural are proprietăți plastice destul de înalte. Gelul poate fi obținut în orice densitate și în cantitate suficientă.

intinerirea fetei

Acest lucru creează posibilități de modelarea suprafețelor mari. Indicaţii de utilizare: stimularea mecanismelor de regenerare a pielii care au fost expuse proceselor de îmbătrânire; pentru a restabili structura și densitatea pielii prin stimularea producției de colagen, elastină și propriul ei acid hialuronic; recuperarea elasticității pielii; întinerire non-chirurgicală, bioarimarea feței cu efect face-lifting a pielii; modelarea volumetrică a templelor, zona din jurul ochilor și bărbie; eliminarea cearcănelor infraorbitale și umplerea șanțurilor lacrimale; corectarea ridurilor și liniilor mici, corectarea pliurilor nazolabiale; augmentarea buzelor; intinerirea fetei şi fermizarea pielii din zona gâtului şi a decolteului; întinerirea pielii mâinilor; aplatizarea cicatricelor atrofice și a cicatricilor după acnee; întoarcerea culorii ideale a pielii.

intinerirea fetei

Avantajele biorevitalizarii cu Plasmo Gel: spre deosebire de filere cunoscute, plasmogelul nu conține nici adausuri și nici impurități chimice; nu provoacă alergii - acesta este unul dintre cele mai importante intinerirea fetei ale noii proceduri; plasmogelul declanșează procesele naturale de întinerire din interior; are avantajul de a fi cea mai sigură și unică metodă lipsită de efecte secundare; nu are restricții de vârstă și sex; poate fi efectuată în orice anotimp al anului.

Ațiputeafiinteresat