Emerald medical, Company Information

EACVI CMR Accredited Laboratories

crema de fata pentru riduri de casa st triphon swiss anti aging

Un laborator de rezonanţă magnetică cardiovasculară devine primul centru medical din Sud-Estul Europei acrediat de Societatea Europeană de Cardiologie Veşti bune pentru domeniul medical românesc. Centrul Medical Emerald a fost acreditat de Societatea Europeană de Cardiologie şi cearcane cauze copii, astfel, primul şi singurul laborator de rezonanţă magnetică cardiovasculară din Sud-Estul Europei care primeşte această recunoaştere, conform unui comunicat al instituţiei.

crema de fata ordinary farmacia tei riduri adânci sub ochi ce să faci

Rezonanţa magnetică cardiovasculară este cea mai avansată metodă imagistică de evaluare a funcţiei inimii, fără utilizarea razelor X. Stagii de fellowship pentru cardiologii din România şi din străinătate Această acreditare oferă Centrului Medical Emerald posibilitatea de a desfăşura proiecte de cercetare şi studii clinice, precum şi desfăşurarea unor stagii de pregătire în colaborare cu Societatea Emerald medical de Cardiologie.

Astfel, tinerii cardiologi din România sau din străinătate pot beneficia de pregătire stagii de fellowship alături de echipa medicală Emerald la noi în ţară, mai transmit reprezentanţii centrului.

🏆 Trophies

Rezonanţa magnetică cardiovasculară Cardio-RM este cea mai avansată metodă imagistică de evaluare a funcţiei inimii. La Emerald, investigaţia este realizată de o echipă formată dintr-un medic radiolog cu experienţă emerald medical un medic cardiolog specializat în RM cardiovasculară, în timpul acesteia fiind preluate peste de imagini de pe inimă, cu ajutorul unui aparat de ultimă generaţie, mai rapid, mai precis şi mai silenţios.

ser intensiv anti-îmbătrânire de kolagen cele mai bune măști anti-îmbătrânire

Rezonanţa magnetică este emerald medical scanare nedureroasă şi inofensivă, ce permite să privim în interiorul corpului fără utilizarea razelor X. Este indicată în cazul în diverse patologii Insuficienţă cardiacă, Cardiomiopatie hipertrofică, Miocardită, Fibroză miocardică, Cardiomiopatie dilatativă, Displazie aritmogenă de ventricul drept, Bloc de ramură stângă, Extrasistole ventriculare, Aritmii ventriculare, Resincronizare cardiacă, CRT, Talasemie, Hemocromatoză, Amiloidoză, Boala Fabry, Regurgitare aortică, Insuficienţă aortică.

La Emerald se efectuează şi rezonanţă magnetică cardiacă de stres, o investigaţie nouă în Romania, dar foarte utilizată în celelalte ţări europene, dedicată unor patologii speciale, cum ar fi: Boală cardiacă ischemică, Infarct miocardic acut, Cardiopatie ischemică, Angină pectorală, Stenturi coronariene, Bypass aorto-coronarian, se mai arată în comunicatul de presă.

ingrediente anti-îmbătrânire cosmetice wardah tratament anti-îmbătrânire la tigrul din mumbai

Ațiputeafiinteresat