Crema triridurilor

crema triridurilor

mâine activator anti-îmbătrânire în ser superior tratamente estetici viso anti aging

Efectul de umplere a ridurilor este vizibil pe loc, dar crema are si efecte pe termen lung, datorita ingredientelor active: ridurile se amelioreaza, se ingusteaza si se scurteaza. Rezultatele sint profunde si de durata, pielea capatind volum si tonus.

crema de fata ieftina pentru riduri cum se elimina pliurile nazolabiale cu

Ingredientul de baza este Resveratrolul, o substanta-minune extrasa din fructe de culoare inchisa, in special din coaja strugurilor negri, cu un puternic efect antioxidant. Inclusa in lista ingredientelor pentru produse cosmetice, aceasta substanta face minuni, pe fata noastra: incetineste imbatranirea biologica a pielii, ajuta la refacerea celulelor deteriorate de trecerea anilor si de factorii de mediu, stimuleaza producerea de celule noi, are efect antioxidant crema triridurilor antirid.

toleriane crema uniformizați recenziile pielii

Produsul se adreseaza tuturor tipurilor de ten si este recomandat persoanelor care au riduri de expresie, riduri fine sau riduri profunde.

Crema se aplica dimineata si seara, pe pielea curata, exact in interiorul ridurilor pe care doriti sa le umpleti. Crema se maseaza usor, pentru a fi absorbita cu usurinta. Ulterior, puteti aplica, pe toata fata, Resvera Plus Cream, fara a insista si apasa pe zona unde ati umplut ridurilor.

beneficiile anti-îmbătrânire ale postului dermologie anti-imbatranire krematoriu

Vezi mai mult.

Ațiputeafiinteresat